JAGA & TESLA

JAGA är:


Jaga är hunden som jag behöll från Vinnas andra kull hon hade ihop med NeMo. Jaga är för mig verkligen den lilla hunden men med det otroligt stora hjärtat.


Jaga har hunnit med att starta både på B-Prov och C-Prov med fina resultat. Hon är en mjuk och väldigt förig hund och man behöver sällan höja rösten för hon vet bara man tittar på henne. Under höstarna har hon fått vara med att jaga praktiskt både änder och fasaner och här har hon verkligen visat vilken fantastiskt duktig hund hon är. Lugn, fokuserad och med ett jävlar anamma när det behövs. I mitt tycke en helt perfekt jakthund.


Jaga är en mysig tik som kan upplevas som lite osocial. Hon har bara en sak i fokus och det är matte. Så länge man är med matte då är man trygg vilket hon visat i alla olika situationer som hon sätts i. Hon är naturligt följsam och vill verkligen göra rätt hela tiden men kan ibland ha lite egna åsikter om hur saker och ting sak göras / lösas.


Jaga kommer ur en kull på 6 syskon där alla är röntgade på höfter och armbågar, en bror har en 0/1 på en armbåge annars är alla fria. Jag har sett Jaga och hennes syskon på MH:t och all gjorde ett fint och stabilt intryck med 1:a på skott. Hon har haft två kullar titidigare som är utvärderade med fina resultat.

Så här beskriver Karin TESLA:


Tesla er en meget kærlig og omgængelig hund. Er nem at træne og arbejder med stort drive, målrettet og stilfuld. Han har meget will to please .


Han er stillet på B prøve i begynder klasse 2 gange og begge gange opnået 1. pris , på Goldens wt i september blev han 1 vinder i begynder klasse., har været på kvalifikations prøve, som består af en praktisk test og en exteriør bedømmelse , med resultat bestået .


Har været med på opsamling et par gange og gør det rigtigt godt

I somras satte Jaga helt plötsligt igång att löpa vilket hon aldrig gör annars. Vi var då i Danmark och parade men det var något i magen som sa att det inte stod helt rätt till när det gällde Jaga och löpet. Det visade sig sedan att jag hade rätt och det blev inga valpar då. Då jag är ganska så säker påa tt det inte var ett riktigt löp och jag inte vill släppa denna kombinationen som kommer vi att åka igen på nästa löp som då bör vara det "vanliga löpet"


Ur denna kombinationen förväntar jag mig att få arbetsvilliga hundar med mycket motor och "will to please" i som kommer passa lika bra oavsett om man vill gå på lydnadsplan, satsa på räddning, bruks eller hålla på med jakt. Jag tror de kommer passa just dig som vill ha och söker det där lilla extra :-)

Dessa valpar säljs enbart till dig som tänker träna och tävla med din hund och företrädesvis till de som vill hålla på jakt.J Aqua Seer's Love To Win

Hanans Last Man Standing

SE19379/2015

Född: 2015-02-18

e:SELCH  Little Mhor's NeMo 

u: LP1 RLDN RLDF Peruddens Jaktliga Vinna

AU01941406

Född: 2017-04-27

e:OFTW Echobrook Dexter

u:FTW Frizelwood Anisha

HD: B

ED: ua

Avels index: HD 105 / ED 105

Ögon: ua

GR_PRA1: Normal

GR_PRA2: Normal

Prcd-PRA: Normal

HD: A

ED: ua

Avels index: HD 94/ ED 108

Ögon: ua

GR_PRA1: Normal

GR_PRA2: Normal

Prcd-PRA: Normal

Ichotyos: Normal

Godkänt MH med 1:a på skott

-

B-Prov NKL / 1:a Pris

B-Prov ÖKL / 1:e Pris


A-Prov KKL / 2:a Pris


C-Prov NKL / 1:a Pris


WT Danmark NKL / Bestått


C-Prov Danmark NKL / 1:a Pris Domarens val

C-Prov Danmark ÖKL / 3:e Pris


2:a bästa Golden Retriever på Unghundsmästerskapet 2016

Godkänt Brukspröve


B-Prov NKL / 1:a Pris x flera


C-Prov NKL  / 1:a Pris x flera samt 1:a vinnareJAGA & TESLA