VÅRA HUNDAR

Vi har rasen Golden Retriever som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Det är en social och vänlig hund med mycket arbetslust. idag så är Golden retriever världen uppdelad i tre olika läger. Det finns de som satsar enbart på utställning, de som satsar på en mellan variant "dual" och de som satsar på jakten. Vi har tidigare haft vad man kallar "dual" men idag så har vi hundar som härstammar från mer jaktliga linjer. Det är lite tabu idag i Sverige att skriva/säga att man har en jaktgolden men jag tycker det är så.


När jag köpte Vinna så kände jag att jag hittade hem. Jag älskar så klart alla våra hundar vi haft men i framtiden så kommer jag nog dra mer åt det jaktliga hållet då jag är väldigt svag för just den typen av Golden. Med våra hundar idag gör vi det mesta och en golden är ju i mitt tycke absolut den optimala hunden, en sann all round hund :-D


Här på denna sidan hittar ni mer information om kennelns hundar

VÅRA HUNDAR