ÅRET 2017

JANUARI


Januari som normalt sätt brukar vara en väldigt lugn månad som bara flyter iväg i bakljuset av julen och nyåret blev detta året extra händelserik då vi den 9 januari fick valpar på kenneln. Det var Knallas första kull och 6 fina stora valpar kom till världen, extra speciellt var ju så klart detta då det var första gången vi hade valpar på en tik som vi själva fött upp. Knalla skulle visa sig vara en fantastisk mamma och som vanligt så klock och sansad i alla nya situationer hon ställs inför.


* 28 *

Jaga "Aqua Seer's Love To Win" och jag startar på både hennes och mitt livs första KKL. En fantastisk upplevelse måste jag säg och det var så himla nära att det gick hela vägen. Tyvärr så var jag ouppmärksam och ett litet skutt bakåt och tillbaka kostade oss vårt 1:a pris men med tanke på de nya bedömningarna för året så är jag jätteglad ändå för vårt 2:a Pris.


Även Jagas syster "Aqua Seer's Live To Win" är ute och debuterar fast på lydnadsplan i FCI klass 1. De gör en toppenfin debut men tyvärr så räckte det inte hela vägen fram och de slutade med ett 2:a pris fast dock så toppades detta med att de hamnade överst på pallen.

___________________________________________________________________________________________________________

FEBRUARI


Februari blev istället för Januari årets lugnaste månad. Allt flyter på med valparna och vi myser för fullt!


Jag och Jaga "Aqua Seer's Love To Win" startar på C-Prov i Danmark i ÖKL och får hem ett 3:e pris då vi missade en markering av en dubbel tyvärr men så är det. Samtidigt så är Knallas bror Emil "Aqua Seer's First Champ" och visar upp sig på utställning och gör det med den äran och får med sig ett GOOD hem, så kul att man vågar sig ut även där :-)

* 18 *

"To Win"- Kullen fyller 2 år och det är så härligt att få följa dessa små och det fina jobb ni gör tillsammans.

Ska bli spännande att få fortsätta följa er i framtiden när ni ska ut på nya äventyr <3

___________________________________________________________________________________________________________

MARS


* 4 *

Anna och Tango "Aqua Seer's Live To Win" var ute och startade i FCI klass 1 igen och denna gången satt det som en smäck. Ett 1:a pris blev det och även denna gången hamnade de överst på pallen, är så stolt över de båda som jobbar så fint tillsammans.


* 18-19 *

Den här helgen hade vi förmånen att ha Kati Sandberg nere från Piteå för att hålla kurs för oss. Många Aqua Seer's hundar deltog och det är så himla roligt att intresset är så stort när man ordnar saker. Visst hade man kunnat haft lite roligare väder men vad gör väl det när humöret är på topp och man får se härliga hundar i arbete. Stort TACK till alla som gjorde denna helgen så härlig :-)


*20*

Då började Jaga äntligen löpa och vi började räkna ner på en ny resa med valpar och valpmys.

Så spännande att återigen få para en av våra egen uppfödda tikar.*22*

FIRST-Kullen fyller 3 år, vi gratulerar alla och lägger en extra tanke på lilla LILA som inte längre finns med oss. <3*25*

Fler födelsdags hundar att fira. HUNTING- Kullen fyller 1 år, vi gratulerar alla och ser fram emot att få följa er <3

___________________________________________________________________________________________________________

APRIL


April är verkligen en tävlingens månad för kenneln. Det är otroligt många av hundarna som är ute och tävlar i olika dicipliner och det trillar in härliga resultat mer eller mindre varenda en helg. Det känns så otroligt roligt att det går så bra för så många och vi känner oss otroligt stolta över alla och deras prestationer.


Vi har även i år förmånen att få ha Lillemor och Kjell  Edström här nere under en helg för att drilla alla inom allt vad Lydnad heter :-)


* 1 *

Inte mindre än tre utav kennelns hundar är ute och tävlar denna dagen och dessutom i 3 olika dicipliner.


Aqua Seer's Fight To Win "FIGHT" med matte Tina debuterar i Lägreklass sök och vilken debut det blev sen då. Efter ett fantastiskt sök och en fin lydnad så var uppflytten i hamn och de kunde numera titulera sig som ett Högre klass  ekipage.


Emilie som har systern Bailey "Aqua Seer's Out To Win" i Bodö Norge var ute och tävlad i Lydnadsklass 3, det gick inte hela vägen denna gången men ett fint 3:e pris fick de med sig.

De startar även dagen efter men det är små marginaler och de får med sig ännu ett 3:e pris.


Andrea och Bison blir första hund ut att tävla i Nosework och blir godkända på doftprov för Eukalyptus, spänannde. Dagen efter den 2/4 blir även Aqua Seer's Hunting Fire godkänd på doftprov.* 7 *

Det uppstod ljuv romans mellan Jaga och hennes blivande man "skidd" och vi fick till 3 bra parningar

och det var så kul då Jaga bodde hemma hos Skidd en vecka och att Hanna som har hanen

verkligen fick möjlighet att lära känna Jaga och upplevde henne lika mysig som jag gör <3

Sedan var det bara att vänta igen...


* 8 *

Då gör de det igen Tina och Aqua Seer's Fight To Win "Fight". Debut i Högreklass och med en superfin special så blev det ännu en uppflytt och kenneln får sin första ELIT hund i bruks. Dagen efter så debuterar systern Aqua Seer's Will To Win "Jilla" och husse Mats

i Apell sök och blir även de uppflyttade och som lite extra bonus hamnar de även högst upp på pallen.* 15 *

Då har Lasse och Aqua Seer's First Joy kommit igång på riktigt med sitt tävlande och varit ute och startat på WT. Ett fint 1:a pris blev det i NKL och vi är så stolta här och nu är det bara för dessa två att ta sikte mot öppenklassen.


* 17 *

Dagen då det blev tävlingsdebut för första hunden i Hunting-Kullen. Först ut var anna och hennes TIA "Aqua Seer's Hunting Luck" som debuterade på rally lydnadsbanan i Nybörjarklass med ett godkänt resultat så himla kul :-)


Tätt på så ville ju inte de andra vara sämre så enbart några dagar senare så var det ytterligar två "hunting" valpar som var ute på tävlingsbanorna. Aqua Seer's Hunting Breeze som bor i Norge debuterade på Agility banan och blev i och med det även kennelns första hund som startat i agility, spännande  med ytterligare en ny diciplin där våra fina hundar visar upp sig.


Ellen och vår fodertik debuterade på Workingtest tillsammans och gjorde en jättefin debut men med lite små missar så räckte det inte hela vägen fram men det kommer snart de är helt klart på rätt väg :-)

* 23 *

Då gör detta team öven debut i FCI Klass 2 under månaden som går. En fin debut som resulterar i ett fint 2:a pris då de fick sin superfina fjärrdirigering bortdömd. MEn vad gör väl det när man vet hur fin den var, högst upp på pallen fick de kliva ändå och nästa gång så sitter det :-)


I slutet på månaden är även systern BAILEY "Aqua Seer's Out To Win ute och testar vingarna på lydnadsplanen i Klass 3 i Norge. Det räcker inte riktigt hela vägen men ett 3:e pris fick de med sig hem.


___________________________________________________________________________________________________________

MAJ


* 1 *

Månaden börjar med debut för två av mina små "stjärnor".

Ove och Lil-Ja var på valp utställning och visade verkligen framtassarna där.

Lil-Ja fick Excellent med HP och Ove tog hem allt med Excellent, HP och blev BIR-Valp :-)


* 6 *

Aqua Seer's First Joy " Skoja" och husse Lasse startade på jaktprov i NKL, det är svårt att få allt att fungera samtidigt ibland

och idag var det ett upptag på en trut som ställde till det och gjorde att de trillade ner i prislistan

men ett fint 3:e pris fick de med sig hem.

De gör även en till start under månaden men får tyvärr inte till det hela vägen då heller utan det blir ytterligare ett 3:e pris.


* 7 *

Aqua Seer's Hunting Luck "TIA" var ute och rockade på RallyLydnadsbanorna igen och de lyckades få med sig sitt andra godkända resultat hem. Ett kvar bara nu innan det blir titel :-)

* 25 *

Fler hundar som är ute och tävlar från kenneln och manbörjar nu bli bortskämd med fina resultat.

Denna  dagen var det Mats och hans JILLA "Aqua Seer's Will To Win som tävlade i Lydnadens startklass och gjorde det så bra så det blev uppflytt och även en total 2:a placering, så härligt.


Några dagar tidigare så hade även Anna och TIA "Aqua Seer's Hunting Luck debuterat i lydnaden och det räckte inte riktigt hela vägen men ett godkänt resultat fick de och en toppenfin debut blev det. <3


* 25 *

Syrran TANGO "Aqua Seer's Live To Win" och matte Anna var itne sämre de utan dagen efter så startade de i Lydnadnesn FCI class 2 och gjorde en superfin tävling som resulterade i ett 1:a pris och uppflytt till klass 3 och även de fick kliva upp på pallen men stod som vanligt när det gäller dessa längst upp :-)


* 27 *

I Nord Norge hände det också grejer och Kjersti och BILLIE "Aqua Seer's Hunting Mind" debuterade i det norska brukset klassen som motsvarar vår apell klass och gjorde en toppenfin debut med uppflyttningspoäng och nu är även de igång, så härligt att få följa alla fina valpar och deras förares framgångar.

___________________________________________________________________________________________________________

JUNI

* * *

Juni var även den en månad där jag hade förmånen att få njuta av en massa härliga tävlingsresultat och härliga hundar.

Kan inte nog beskriva hur stolt och nöjd jag är med alla och deras prestationer :-)

Extra mysigt var det ju så klart att vi fick valpar på kenneln igen och denna gången var det Jaga som fick inte mindre än 9 små underverk och även kennelns första änglavalp <3

* 3-4 *

Första helgen i Juni hade vi då INtro kurs för vår "STAR-Kull" Det var så kul att se de alla och de var otroligt jämna och fina, lugna och fokuserade. Är så otroligt nöjd med denna kullen och det ska bli så spännande att få följa er alla.

Ni är ett fantastiskt gäng som stöttar och supportar varandre :-)


* 3-4 *

Återigen så visade Kjersti och BILLIE framfötterna i Nord Norge men denna gången på lydnadsplanen.

Inte mindre än två starter blev det under samma helg och så även två 1:a priser, vilket team ni har blivit och så himla roligt :-)


* 5 *

Dagen då kenneln fick se sin första hund inom diciplinen viltspår.

Lola och Santos "Aqua Seer's First Choice" var ute tillsammans i skogarna

och gjorde det så himla fint att de fick godkänd anlagsklass i viltspår. Riktigt kul för er båda :-)


* 7 *

Då fick de till allt, både känsla och poängen var på topp idag.

Anna och TIA "Aqua Seer's Hunting Luck" startade i Lydnadens startklass och fick med sig fina uppflyttningspoäng idag och kan nu ta sikte mot nästa klass, så himla kul :-)


* 10 *

Emma och PARTY "Aqua Seer's First Born" startar i Rally Lydnadens fortsättningsklass och vilken start de gör sedan då.

Uppflyttningspoäng och som om inte det räckte så fick de ställa sig högst upp pallen, ett ritkigt party blev det :-)


* 10 *

På årets unghundsderby var kenneln representerad utav två hundar,

WILL "Aqua Seer's Hunting Will" och vår fodertik KRIGA "Aqua Seer's Hunting One"

Vi är så stolta över er och det är små marginaler som gör att man halkar ner i prislistan

men med ett jätte fint genomfört UH-derby så går de därifrån med varsin olycklig 0:a men i överigt ett riktigt fint jobb.

Vi är jätte stolta vöer er :-)* 18 *

Återigen var det dags att göra MH-Test och denna gången var det MH för Hunting - kullen. Jag är otroligt stolt över att ha avlat fram så härliga hundar med trevlig mentalitet. Det är alltid lite nervöst inför MH:t tycker jag för även om jag träffat de

och tycker att man känner de så vet man ändå hur de kommer reagera när de utsätts för pressade situationer

men jag tycker de här löste det på ett trevligt sätt.


Stort GRATTIS till alla som nu har Känd Mental Status med 1:or på skott :-)

___________________________________________________________________________________________________________

JULI


* * *


Juli månads stora event var när kenneln sposnrade en ruta för appportera för livet och cancerfonden.

Jag är så otroligt glad och stolt att vi klarade av att genomföra detta på ett så bra sätt och genom de var delaktiga i att bidra med massa pengar till ett gott ändamål. Alla skötte sig exemplariskt trots att vi inte hade någon erfarenhet av denna typ av arbete.

Rutan flöt på jättebra och både arrangörerna och domaren var nöjda med vårt/ert arbete.


* 1-12 *


Inte mindre än 3 hundar är ute och tävlar på lydnadsbanorna i Startklassen under början av Juli.


Anna och TIA "Aqua Seer's Hunting Luck" startar men denna gångne räcker det inte riktigt hela vägen. Ett fint godkänt resultat blev det och en hel del efarenheter fick de med sig, bra jobbat!


Lisa och JACKSON "aqua Seer's Hunting Force" debuterade och det blev en jättefin debut.

Men då lille pöjken blev kissinödig drogs helheten ner och det räckte inte hela vägen

MEN ett fint godkänt resultat blev det och nästa gång så kommer det sitta :-) 


Lena och ARIEL "Aqua Seer's First Pick" debuterade även de och trots att det visade sig senare att Ariel inte mådde riktigt bra så lyckades de få med sig ett Godkänt reusltat även de.

* 22-23 *

UnderJuli var vi även iväg på årets Klubb Mästerskap som anordnas av Goldenklubben.

Tre hundar från kenneln till start i Nybörjarklass med lite olika resultat.


Aqua Seer's Fight To Win "FIGHT" och Tina startade i stekande hetta och det skulle visa sig vara lite för svårt för han då flugorna på en trut gjorde att han inte ritkigt ville ta den och det blev en olycklig 0:a


Aqua Seer's First Joy "SKOJA" och Lasse gjorde en fin start och det var fokuserat och samlat men tyvärr så stötte de på problem i söket precis som så mång aandra då vinden var minimal. De blev bästa hunden på den rutan under den dagen med sitt 2:a pris men tyvärr så räcker ju inte det hela vägen.


Den som stod för årets prestation var ju Mats och Aqua Seer's Will To Win "JILLA" som gjorde ett jättefint jobb och fick med sig ett fint 1:a pris hem, champagnen öppnades och vi är så stolta över er.


* 22 *

Samma dag på ett annat ställe i landet debuterar Cissi med sin fina VIMSA "Aqua Seer's Hunting Love på WT i NKL och gör en toppenfin debut och får med sig ett 1:a pris hem och vi hälsar nu de välkomna upp i öppenklass :-)


Dagen efter så startar Andrea och BISON "Aqua Seer's Born To Win i FCI klass 2 och får med sig ett 3:e pris och pallplats.


___________________________________________________________________________________________________________


AUGUSTI


Augusti månad är som vanligt en härlig månad och så klart alltid extra kul då det är andjakts premiär, årets höjdpunkt.

Jaga och jag har som vanligt fått förmånen att vara med och apportera,

det är så himla roligt att få se hundarna i sitt rätta element. Vilken vilja och vilken drive de har - älskar det!


* 19 *

Jag hade förmånen att få vara med och se Anna och TANGO "Aqua Seer's Live To Win" debutara i Lydnadens FCI CLass 3.

Så himla kul och härligt att få se de jobba på plan tillsammans och all den glädje som finns i detta team.

Några missar gjorde att 1:a priset uteblev men ett fint 2:a pris blev det och som om inte det räckte så blev de även premierade med en silver medalj i årets Distrikt Mästerskap.


Samma dag gör Lisa och JACKSON "Aqua Seer's Hunting Force" ännu en start i Lydnadens startklass och får med sig ännu ett godkänt resultat.* 27 *

Detta är verkligen en tävlingens / glädjande dag för vår kennel.

Först nås vi utav beskedet att Emilie och hennes BAILEY "Aqua Seer's Out To Win" har blivit godkända besökshundar i Norge.

Många komme rnu bli glada när de kommer på besök <3


Ellen och KRIGA "Aqua Seer's Hunting One" genomför sitt MH på ett mycket fint sätt och vi är så klart jätte glada för deras skull.


På samma tävling startar inte mindre än två Aqua Seer's hundar.

Cissi och VIMSA "Aqua Seer's Hunting Love" och Lena med ARIEL "Aqua Seer's First Pick"

Båda gör en fin tävling och får med sig varsitt uppflyttnings resultat.

Lena och Ariel lyckas även de placera sig på en total 3:a plcaring. En ritkigt härlig dag för kenneln"

___________________________________________________________________________________________________________


SEPTEMBER

Årets största händelse på kenneln måste ju nog ändå vara årets Kennel Läger

Även detta året valde vi att hålla till i Fegen på Alvhagas fina marker och anläggningsområde.

Stor uppslutning var det och det var sannerligen en helt fantastisk helg.

Vi tränade hela lördagen, umgicks och åt god mat tillsammans för att sedan avsluta helgen med

årets Kennel Mästerskap och kora årets Kennel Mästare.

Denna helgen lever jag på länge och jag ser redan fram emot nästa års Kennel Läger :-)

Årets KENNEL MÄSTARE  blev:

Aqua Seer's Live To Win "TANGO" med sin ägare Anna Wernersson


* 2 *

Lisa och JACKSON "Aqua Seer's Hunting Force" gör sin tredje start i Lydnadens startklass

och här kan man verkligen säga tredje gången gillt.

Idag var både känslan och poängen på plats och en fina uppflyttningspoäng blev det för detta härliga ekipage.


* 3 *

Lola och SANTOS "Aqua Seer's First Choice" är ute i spårskogarna igen och denna gången i öppenklass.

Ett fint 1:a pris fick de med sig hem och det är så kul att de är igång i skogarna och representerar vår kennel.


* 9 *

Jag och "Aqua Seer's Love To Win" kommer äntligen ut på prov igen och startar på B-Prov i Öppenklass.

Det räcker inte hela vägen fram men ett 2:a pris får vi ändå med oss hem och det är bara att träna vidare och på det igen.


Dagen efter så startar även systern BAILEY  "Aqua Seer's Out To Win" på B-Prov i Norge i NKL och det var lite för mycket spring i de fyra tassarna just denna dagen men ett 3:e pris fick de med sig hem.


* 10 *

Sara och Vilde "Aqua Seer's Hunting Fire" är ute och debuterar även de på tävlingsbanorna. Två starter blev det i Lydnadens startklass och fina resultat fick de med sig. Andra starten höll det inte rikigt hela vägen

men ett Godkänt reusltat och ett med uppflyttnings poäng är ju helt fantastiskt.


* 16 *

Emilie och Bailey "Aqua Seer's Out To Win" är och tävlar lydnad i Nord Norge.

Det är mycket som ska funbgera på en och samma gång och små missar kostar många poäng.

Ett 3:e pris fick de med sig hem och det är så härligt att höra om era bravader :-)


* 27 *

Jag och Jaga "Aqua Seer's Love To Win" gör ytterligar start i ÖKL men det går inte hela vägen denna gången heller utan ett 3:e pris får vi med oss hem.


Några dagar senare startar även Lasse och hans "Aqua Seer's First Joy" SKOJA på B-Prov i NKL

och får denna gången med sig ett 2:a pris.


* 30 *

Lisa och JACKSON "Aqua Seer's Hunting Force" gör ytterligare en start i Lydnadens startklass

och känslan och poängen var på topp. Uppflyttningspoäng blev det för detta härliga ekipage och en total 3:e plats.

___________________________________________________________________________________________________________


OKTOBER


Oktober är månaden då vårt liv ändrades, drömmen gick i uppflyllelse!

Vi köpte vår gård!

Ett litet ställe på landet med 2,5 hektar mark och 4 får, vi är så himla glada över detta!


* 14 *

Andrea och BISON "Aqua Seer's Born To Win" startar i FCI klass 2 och får med sig ytterligare ett 3:e pris och en pallplats.


Samma dag så gör Lisa och JACKSON "Aqua Seer's Hunting Force" sin sista start i Lydnadens startklass och får ytterligare ett uppflyttningsresultat. Detta genererade i ett de fick sin första titeln och han heter numera :

LD Startklass Aqua Seer's Hunting Force


* 15 *

Adam och ABBE "Aqua Seer's First Fighter" debuterar tillsammans på B-Prov i NKL och gör ett rakt igenom fint prov men får inte med sig sista fågeln från söket och det kostar de 1:a priset men de fick ett fint 2:a pris med sig hem. 

* 15 *

Party "Aqua Seer's First Born" och Emma debuterar i ännu en diciplin då de startat i apell klass Bruks Spår.

Idag så gick det inte hela vägen men de gör en superfin tävling och får med sig ett godkänt resultat, 

ni är bara så himla duktiga tillsammans.


* 28 *

WT i Hisult och tre Aqua Seer's Hundar till start, I Nybörjarklass startade

Aqua Seer's Hunting Will "WILL" med 75 poäng

Aqua Seer's Fight To Win "FIGHT" med 71 poäng

och i Öppenklass startade Jaga "Aqua Seer's Love To Win och fick 53 poäng efter lite strul.

Bra kämpat utav alla, så kul att ni startar era hundar och med detta så sa vi även hejdå till Oktober månad.


NOVEMBER


Novemberär en relativt lugn månad och vi lägger mycket tid på att fixa i ordning på gården. Några jakter hinns med ockås och även ett besök i London där vi hälsade på vår äldsta som som pluggade där. Annars läggs den mesta tiden på gården och det blir inte mycket träning med hundarna.


* 3 *

Ytterligare en debutant kommer ut och tävlar ur Hunting- Kullen

och denna gången är det Ninna och LINDSEY "Aqua Seer's Hunting Line" som startar i Lydnadens startklass.

De får med sig ett fint uppflyttningsresultat och en total 3:e plats.


* 6 *

Det visade sig att det skulle bli en riktigt bra dag idag. Jag hade förmånen att få vara med när tre utav mina valpköpare startade på B-Prov i NKL. Adam och ABBE "Aqua Seer's First Fighter" var först ut och startade som nummer 1 idag

och det var också det priset som bärgades hem. Vi säger STORT GRATTIS till 1:a priset och hälsar er välkomna upp i Öppenklass :-)


Tina och FIGHT "Aqua Seer's Fifgt To Win" startade också och fast de gjorde ett topen fint prov så höll domaren inte riktigt med om att det skulle gå hela vägen så ett fint 2:a pris fick de med sig, likadant blev det för Lasse och SKOJA "Aqua Seer's First Joy"

Men jag är så nöjd med dagen och er alla. Vi åkte hem med 1 x 1:a pris och 2 x 2:a pris - Bra jobbat!

* 18-19 *

Ännu en riktigt bra helg för kenneln med flera hundar ute som startar i olika klasser och platser.

Marianne och Aqua Seer's Shooting Star "LIL-JA" debuterar på tävlingsbanorna i Rallylydnadens NKL och gör det så fint att de får med sig två Godkända resultat, härligt!


Ninna och Lindsey "Aqua Seer's Hunting Line" gör ännu en start i lydnadens startklass och gör en toppenfin tävling med ännu

ett uppflyttningsresultat och en total 3:e plats, vilket team ni är.


Som om inte det räckte så startar även Sara och Vilde "Aqua Seer's Hunting Fire" på en Nose Work tävling där de får en Clear Round.

* 18-19 *

Intro Kurs för vår Once-Kull. Det är alltid lika kul att få tillbringa en helg med härliga hundar och engagerade valpköpare.

Jag kan inte mer än att beskriva helgens reslutat med ordet - GLÄDJE.

Trots att vi eldade upp ugnen så höll alla god min och vi fick en fantastisk helg tillsammans :-)


___________________________________________________________________________________________________________

DECEMBER


December har varit en lugn månad för oss alla.

Jag har inte mått riktigt bra och hoppas verkligen att nästa år blir ett bättre år än avslutet på detta blev.

Vi vill ändå önska alla våra hundvänner en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!


Ett extra tack till alla våra fantastiska valpköpare som tar hand om våra fyrbeningar på ett så fint sätt och låter oss följa med på era resor. Vi ser fram emot 2017 och allt vad det har att bjuda på :-)

* 2- 3 *


Som om inte det räckte så startar även Sara och Vilde "Aqua Seer's Hunting Fire" på en Nose Work tävling där de går hem med massa fina priser och får diplom samt utmärkelse för sitt fina samspel och arbete.


Samma dag gör Martin och Aqua Seer's First Star "KNALLA" sitt inträdesprov till räddningshunds ekipage vilket de klarade toppen fint.

Nu väntar fortsatt utbildning under 2018 för att nå målet som färdigt ekipage, ni är så duktiga :-)


Mats och JILLA "Aqua Seer's Will To Win avslutar årets tävlings säsong genom att starta en Lägre Klass Sök tävling som de genomför på ett toppenvis och avslutar med att bli uppflyttade till Hägre klass sök, så duktiga ni är!

___________________________________________________________________________________________________________

SAMMANFATTNING TÄVLINGSÅRET 2017HUND

FÖRARE

AKTIVITET

AS Live To Win "TANGO"

Anna Wernersson

FCI Klass 1 / 2:a Pris + 1:a Plats

FCI Klass 1 / 1:a Pris + 1:a Plats

FCI Klass 2 / 2:a Pris + 1:a Plats

FCI Klass 2 / 1:a Pris + 1:a Plats

FCI Klass 3 / 2:a Pris + DM Silver

Kennel Mästare

AS Love To Win "JAGA"

Matilda Borvén

KKL / 2:a Pris + Dagens Bästa hund

C-Prov ÖKL Danmark / 3:e Pris

B-Prov ÖKL / 2:a Pris

B-Prov ÖKL / 3:e Pris

AS First Champ "EMIL"

Pia Packalen

Utställning Open Show / Good

AS Fight To Win "FIGHT"

Tina Jonsson

Lägre Klass Sök / Uppflyttad + 2:a Plats

Högre Klass Sök / Uppflyttad + 2:a Plats

WT NKL / 2:a Pris

B-Prov NKL / 2:a Pris

AS Out To Win "BAILEY"

Emilie Bryhn

Lydnad Klass 3 / 5 x 3:e Pris

Godkänd Besökshund

B-Prov NKL / 3:e Pris

AS Born To Win "BISON"

Andrea Axelsson

Doftprov Eukalyptus / Godkänd

FCI Klass 2 / 3 x 3:e Pris + 2:a Plats

AS Hunting "VILDE"

Sara Andersson

Doftprov Eukalyptus / Godkänd

Lydnad Startklass / Godkänd

Lydnad Startklass / Uppflyttad

Nosework / Clear Round

Nosework / Diplom

AS Will To Win "JILLA"

Mats Jarl

Apell Klass Sök / Uppflyttad - 1:a Plats

Lydnad Startklass / Uppflytt - 2:a Plats

B-Prov NKL / 1:a Pris + Dagens bästa hund

Lägre Klass Sök / Uppflyttad

AS First Joy "SKOJA"

Lars Kjellgard

WT NKL / 1:a Pris

B-Prov NKL / 2 x 2:a Pris

B-Prov NKL / 3 x 3:e Pris

AS Hunting Luck "TIA"

Anna Borg

Rallylydnad Nybörjare / 3  x Godkänd + RLDN

Lydnad Startklass /  2 x Godkänd - 2:a Plats 3 + 3:e Plats

Lydnad Startklass / Uppflyttad

Genomfört MH

AS Hunting One "KRIGA"

Ellen Kornbeck

WT NKL / 3:e Pris

Genomfört MH

AS Hunting Breeze "BREEZE"

Cecilie Evju

Inofficiellt AG / 2:a Plats

Officiellt AG / 12 Plats

Genomfört MH

AS Rock Star "OVE"

Lena Skog

Utställning / Excellent, HP, BIR-Valp

Kennel Mästerskap / 3:e Placering

AS Shooting Star "LIL-JA"

Marianne Magnusson

Utställning / Excellent, HP

Rallylydnad Nybörjare / 2 x Godkänd

AS Hunting Mind "BILLIE"

Kjersti Dahl

Genomfört MH

Apell Klass Spår / Uppflyttad - 1:a Plats

Lydnad Klass 1 / 2 x 1:a Pris

AS First Choice "SANTOS"

Lola Odén

Viltspår anlagsklass / Godkänd

Viltspår Öppenklass / 2 x 1:a Pris

AS First Born "PARTY"

Emma Brunberg

Rallylydnad Fortsättning / Godkänd +1:a pl

Apell Klass Spår / Godkänd

AS Hunting Will "WILL"

Christer Danielsson

Genomfört MH

WT NKL / 1:a Pris

AS Hunting Line "LINDSEY"

Ninna Lindman

Genomfört MH

Lydnad Startklass / 2 x Uppflyttad + 3:e Plats

AS Hunting Hero "DUNDER"

Clara Johansson

Genomfört MH

Rallylydnad Nybörjare / Godkänd

AS Hunting Force "JACKSON"

Lisa Blomdahl

Genomfört MH

Lydnad Startklass / 2 x Godkänd

Lydnad Startklass / 3 x Uppflyttad + Titel

AS Hunting Love "VIMSA"

Cecilia Johansson

Genomfört MH

WT NKL / 1:a Pris

Lydnad Startklass / Uppflyttad

AS First Pick "ARIEL"

Lena Gedeck

Lydnad Startklass / Godkänd

Lydnad Startklass / Uppflyttad + 3:e plats

AS hunting Star "SCOTT"

Christin Larsson

Kennel Mästerskap / 2:a Placering

AS First Fighter "ABBE"

Adam Jarland

B-Prov NKL / 1:a Pris

B-Prov NKL / 2:a Pris

AS First Star "KNALLA"

Martin Borvén

Räddningshund Inträdesprov / Godkänd

ÅRET SOM GÅTT 2017

___________________________________________________________________________________________________________